Støt SønderjyskE

Her på siden vil der med mellemrum komme forskellige auktioner op, med det formål at støtte SønderjyskE – SønderjyskE Fodbold, SønderjyskE Ishockey, SønderjyskE Herrehåndbold og SønderjyskE Damehåndbold.

VÆR MED TIL AT HENTE EN STÆRK SPILLER TIL SØNDERJYSKE ISHOCKEY
Byd på de flotte game worn udebanetrøjer med autografer fra sidste sæson, 2019/20. Alle som ”vinder” en trøje på auktionen, får sit eget navn trykt på kamptrøjen på den nye spiller. Midlerne fra auktionen går ubeskåret til en forstærkning af spillertruppen – en stærk forward, der kender vejen til netmaskerne.

Foto: SønderjyskE

Det har været en svær tid med Covid-19 restriktioner og tomme tilskuertribuner, og det er jo populært sagt ” lidt op ad bakke” for os alle, der elsker liveoplevelserne med de lyseblå hold!
I SønderjyskE er vi utroligt glade og stolte over opbakningen fra nær og fjern. Vi håber også, at der snart og i løbet af den kommende tid kan åbnes for tilskuere igen til kampene.

Til det kommende DM slutspil vil vi gerne stå så stærkt, som muligt, og vi håber her på en hjælpende hånd fra vores fantastiske fans. Vi vil gerne hente en stærk forward, som kender den direkte vej til netmaskerne.
Vi kan også røbe, at vi lige nu er i kontakt med en spændende profil.
Men for at sige det på jysk – som det er – vi står til enhver tid på mål for vores værdier, og vi kan ikke, som det er lige nu, med økonomisk ansvarlighed hente en ekstra spiller. Der er behov for en hjælpende hånd, hvis det skal lykkes. Så enkelt er det.

Du og de mange andre lyseblå ishockeyfans kan nu være med til at hente den nye forward ved byde på de flotte game worn udebanetrøjer fra sidste sæson 2019/20. Alle trøjerne er signeret af den enkelte spiller.
Alle midler fra trøjeauktionen går direkte og ubeskåret til forstærkningen af spillertruppen.

Deltag i auktionen og få Dit eget navn trykt på den nye spillers kamptrøje
Alle ”vindere” af en trøje på auktionen bliver nævnt og trykt med navn på den nye spillers kamptrøje. Vi sørger for en plads med ”Tak” på den nye spillers kamptrøje, hvor alle, der har bidraget til spillerforstærkningen bliver nævnt. (Gælder både spillerens hjemme – og udebanetrøje).
Alle, som har bidraget til spillerforstærkningen, bliver også omtalt i artikel på SønderjyskE.dk, på vores Facebookside og på den store mediekube i FRØS Arena samt med højttalerspeak til alle hjemmekampe i resten af indeværende sæson.

Du finder en oversigt over auktionen her.


Du finder alle de afsluttede auktioner her.