11 Olsen

Auction Expired

11 Olsen

Item condition: New

Auction Expired because there were no bids

Varenummer (SKU): 324 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hjemmebanebanetrøje fra sæsonen 2019-20. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum.
Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder. Dermed har alle de samme betingelser for at få fingre i ønsketrøjen.
Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Opretter du med Facebook, så husk, at mails med info sendes til den mail, som du har på din Facebook-profil. Alle bud bliver anonymiseret, så almindelige brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person.
Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 16. april kan ske online med MobilePay 96413 (angiv trøjenummer i tekst) eller bankoverførsel Broager Sparekasse Reg.: 9797 Konto: 1174142 samt MobilePay og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål til auktionen så kontakt venligst pj@soenderjyske.dk – er der spørgsmål til afhentning så kontakt Christina Nissen på tlf. 29 99 96 39.

Total Bids Placed:

Auction has expired

Auction Expired because there were no bids
Auction started 2. april 2021 14:00

Send Private Message

Loading...
Name:
Email:
Message: